Régen történt frissítés a Yojátékok oldalon, sajnos mostanában nem volt időm foglalkozni a bloggal. De a jövőben igyekszem ismét új játékokkal felfrissíteni a meglévő játékokat. A mai játék egy nagyon népszerű és már klasszikusnak mondható ingyenes játék lesz, méghozzá a Rome Puzzle. A Rome Puzzle játék egy klasszikus zuhatag játék, amelyben a feladatod, hogy eltüntesd a különböző szimbólumokat a pályáról. Ezt úgy teheted meg, hogy három vagy több azonos figurát egymás mellé forgatsz.

Egy pályát akkor teljesítesz a Rome Puzzle játékban, ha az összes négyzetblokkot átszínezed sárgára. Egy blokk akkor színeződik át, ha felette eltüntettél 3 vagy több szimbólumot. A játék során pontokat szerezhetsz, a pontokból pedig felépíthetsz egy csodálatos ókori várost!

rome_puzzle_jatek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://yojatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr536294348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása