Régen történt frissítés a Yojátékok oldalon, sajnos mostanában nem volt időm foglalkozni a bloggal. De a jövőben igyekszem ismét új játékokkal felfrissíteni a meglévő játékokat. A mai játék egy nagyon népszerű és már klasszikusnak mondható ingyenes játék lesz, méghozzá a Rome Puzzle. A Rome Puzzle játék egy klasszikus zuhatag játék, amelyben a feladatod, hogy eltüntesd a különböző szimbólumokat a pályáról. Ezt úgy teheted meg, hogy három vagy több azonos figurát egymás mellé forgatsz.

Egy pályát akkor teljesítesz a Rome Puzzle játékban, ha az összes négyzetblokkot átszínezed sárgára. Egy blokk akkor színeződik át, ha felette eltüntettél 3 vagy több szimbólumot. A játék során pontokat szerezhetsz, a pontokból pedig felépíthetsz egy csodálatos ókori várost!

rome_puzzle_jatek.jpg

Big Farm

A Goodgame Big Farm egy remek farmos játék, ahol a kicsik és a nagyok is nagyon jól elszórakozhatnak. A feladatod a játékban, hogy vezesd a gazdaságodat. A játékban van tanító mód is, ahol könnyedén elsajátíthatod az alapokat. Rengeteg küldetés és event vár rád a játékban, melyek mindig frissülnek. Ez egy olyan játék, amit nem lehet megunni. Érdemes vele sokat játszani, mert idővel alakul ki a legjobb farmod. Fejlessz, ültess, gazdálkodj és kereskedj! A megszerzett pénzből bővítsd a farmodat és vásárolj új díszítő elemeket. Legyen a tiéd a legszebb, legjobb, legmodernebb farm az internetes játékosok között! Csevegj a barátaiddal, beszéld meg ők mit és hogyan csinálnak!

bigfarm.jpg

The Utans

A várvédő játékok nagy népszerűségnek örvendenek az internetes játékok között. A mai játék is egy ilyen játék lesz, de itt a főszereplők, a várvédők állatok, majmok. Vásárolj katonákat és küldd őket a fákhoz, melyeken felépítik a saját kis erődjüket! Verd vissza az ellenséges majmok támadását és védd meg az erődöt!

Theutans.jpg

Goodgame Empire
Stratégiai játék

A Goodgame Empire egy nagyszerű, többszereplős stratégiai játék. Építsd meg a kastélyod és győzd le a többi játékost taktikai csatákban az óriási világtérkép bármely pontján. Hozz létre egy hatékony gazdasági rendszert és lépj szövetségre más játékosokkal. Vezesd a csúcsra a királyságodat!


Goodgame_Empire-Startscreen-400x300.jpg

Sport Heads Basketball

Sport játékok

A sport játékok mindenki számára nagy szerepet tölt be a PC játékok között. Ha nincs jó idő, akkor sokan a számítógépük előtt keresnek valami izgalmas játékot. Focis játékból megannyi játék található, de kosárlabdásból már annál kevesebb. Itt egy izgalmas kosaras játékot mutatunk be nektek. A cél, hogy az ellenfél gyűrűjébe dobd a labdát. A legnevesebb kosarasokkal küzdhetsz meg! A pályán extrákat is gyűjthetsz, melyekkel megkönnyítheted, vagy esetleg megnehezítheted a saját dolgodat.

sportheadss.jpg

Piggy Wiggy Seasons
Logikai játék

A mai játék egy izgalmas, "malackodós" játék. A cél a játékban, hogy összeszedd a malacokkal a makkokat. Mozogni ők nem tudnak, viszont a környezetet tudod mozgatni. A malacokhoz kötelet tudsz kötni, mellyel tudod húzni a megadott irányba. A játékhoz sok gondolkodás és logika kell, de az ügyességedre is szükséged lesz!

piggy.jpg

A Valdis viking egy nagyon izgalmas kaland játék, melyben a családi ereklyét a viking kürtöt kell visszaszerezned. Minden pályarészen egy kis rejtélyt kell megoldanod. Kattints a megfelelő tárgyakra a megfelelő időben. Vedd fel a szükséges dolgokat, és használd őket a megfelelő helyen, a megfelelő időben!

Kattints ide a játék elindításához!


valdis.jpg

A Liquid 2 egy izgalmas fizikai ügyességi játék. A cél, hogy a folyadékot a célba juttasd. Ezt úgy teheted meg, hogy az egész területet forgatod. Vigyázz arra, hogy ne veszíts sok folyadékot az út során! A játékban a pályák teljesítéséhez a megadott számú folyadékot mindenképpen célba kell juttatnod!

Kattints ide a játék elindításához!

liqu2.jpg

Segíts a kis fekete lényeknek összeszedni a pályán a gyümölcsöket. Ragaszd őket egymásba, és érj el az elérhetetlen helyekre is! Arra figyelj, hogy megadott fekete anyagod van, amiből a kis lényeket létre tudod hozni. Ha nincs szükséged valamelyik figurára, akkor csak kattints rá, és eltűnnek a pályáról!

Kattints ide a játék elindításához!

sticky.jpg

Segíts a szegény kis idegennek megmenekülni az emberevő őslakosok elől. Tüntesd el a színcserélős játék szabályai szerint a megjelölt mezőket a pályáról. Vigyázz, mert ha az összes hozzávaló belekerül a fazékba, akkor már nem mentheted meg a kis idegent! Légy gyors és ügyes!

Kattints ide a játék elindításához!

pooralien.jpg

süti beállítások módosítása